- Mijn specialiteiten

Orly GelFX

 

 

 

Sinds mei 2013 heb ik een certificaat van Orly GelFx. GelFX is een gelnagellak voor over de natuurlijke nagel. Deze wordt aangebracht als een nagellak maar hardt uit onder een UV-lamp.

Gel FX gellak zorgt voor een ongelofelijke duurzaamheid, het niet afbladderen van de kleur voor 2 à 3 weken op de 

handen en zeker 6 weken op de voeten met een super hoogglans en makkelijk te verwijderen.

Gel FX is geen gewone gellak behandeling. De 3 in1 Cleanser, Primer en Basecoat bevatten een combinatie van verschillende vitaminen. De revolutionaire formule voedt de nagels en zorgt voor duurzaamheid, sterkte en glans. Antioxidanten en vitamine A en E helpen u gezonde nagels te krijgen en vitamine B5 beschermt de structuur van de natuurlijke nagel.

Het resultaat? Volledige bescherming en ongelofelijke glans.

 

Mijn specialisaties

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden. 

 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.